Lekke band

Lekke band – Snelle en efficiënte reparatie 

Professionele lekke band reparatieSpoedeisende auto reparatie

Een bestuurder krijgt minstens één keer in zijn of haar rijcarrière te maken met een lekke band. Het kan inderdaad een ongelukkige situatie zijn, vooral als u niet voorbereid bent met een reserveband en het nodige gereedschap en materiaal in de kofferbak van uw auto. Mocht u echter gestrand zijn aan de kant van de weg zonder dat een buurman of vriend u kan helpen, dan staat SOS Support Dépannage klaar om u weer in veiligheid te brengen.

Daarentegen zijn er banden die runflatbanden worden genoemd en die ontworpen zijn om zelfs na een lekke band te blijven werken, zodat de bestuurder nog minstens 80 km veilig kan blijven rijden. Bovendien zijn ze bestand tegen de gevolgen van leeglopen en kan de bestuurder stabiel rijden bij lage snelheden. Maar welke banden u ook laat monteren, onze experts helpen u graag bij de vervanging ervan.

Als u onderweg een lekke band krijgt of merkt dat deze lek is, moet u een specifieke reeks veiligheidsprocedures volgen totdat wij bij u aankomen en een lekke band vervangen.

Heeft u een lekke band nodig?

Stop veilig

Ga aan de kant van de weg staan en zet uw alarmlichten aan. Zorg er ten eerste voor dat u voldoende ruimte laat tussen uw auto en de aangrenzende rijstrook en parkeer op een plek waar andere auto’s u gemakkelijk kunnen zien als ze u passeren. Ten tweede is het plaatsen van veiligheidskegels, als u die in uw auto heeft, een extra manier om uzelf beter zichtbaar te maken voor andere bestuurders.

Laat voorzichtig

Zoals gewoonlijk moet u altijd veilig uitstappen als de bestuurderskant het dichtst bij het verkeer is. Controleer altijd uw schouder voordat u uitstapt.

Bel SOS Support Depannage

Als u geen reserveband, gereedschap, uitrusting of ervaring hebt om uw lekke band te vervangen, bel dan SOS Support Depannage voor een lekke band. Zo zijn we overal snel ter plaatse en brengen we u snel weer op weg.

vervanging van een lekke band

Onze technici zullen samen met u bepalen of uw voertuig onderweg kan worden gerepareerd. Reparaties langs de weg vergen enkele uren werk. De service dekt niet de kosten van de reserveonderdelen die nodig zijn voor de reparatie. Als uw voertuig niet langs de weg kan worden gerepareerd, zorgen wij voor een gratis onbeperkte sleepdienst naar de dichtstbijzijnde werkplaats.

Als u een andere werkplaats kiest en de afstand tussen de plaats van reparatie en de gekozen werkplaats meer dan 50 km bedraagt, moet u extra kilometerkosten betalen.

Contacteer ons voor een lekke band.

reparatie en vervanging van lekke banden

Prikken

Lekke banden kunnen gemakkelijk ontstaan door ongezien puin op de weg. Plotseling hoort u de doffe plof die wijst op een klapband. SOS Support Depannage beschikt over teams in de hele stad die u uit deze onfortuinlijke situatie kunnen helpen. Wij kunnen snel ter plaatse zijn en uw band vervangen en u snel weer op weg helpen, of een lekke band repareren.

 24-uurs service

SOS Support Depannage biedt een 24-uurs service voor het verwisselen of repareren van lekke banden. Op elk moment van de dag, nacht, weekend of vakantie komen wij bij u ter plaatse en komt een van onze technici met alle apparatuur en ervaring die nodig is om u te helpen. Wij werken op de meeste voertuigen, auto’s of vrachtwagens.