Sos Support Depannage

Takeldienst in heel België 24u/7d

Over Sos Support Depannage

Onze missie u tevredenheid

Sos Support Depannage schakelt alle middelen in om 24u/24 en 7d/7 om aan U behoeften te voldoen. We zijn altijd beschikbaar om u een kwalitatief volle service te bieden. Ons team zal zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u terug in het verkeer te brengen in betere condities.

 

Zeer snelle en correcte service zoals afgesproken. Met veel aandacht en zorg bij de versleping van de wagens. Aanrader! groeten

– Dendercars

Wij hebben al een paar keer gebruik gemaakt van Sos Support Depannage en zeer tevreden over de service. Snel en correct. Een aanrader!

– Farracars

Onze Depannage

Wat we ter plaatse kunnen doen

Batterij panne

De auto start niet meer ? Sos Support Depannage takelt u voertuig of veranderd ter plaatse of bij u thuis

Brandstof panne

Verkeerd getankt ? Sos Support Depannage leegt u reservoir en indien nodig de tank bijvullen om bij de eerste pomp station te geraken.

Sleutels kwijt

Uw sleutels in de auto laten liggen, dit kan ons allemaal overkomen. Geen paniek! Sos Support Depannage open u deuren op een snelle manier zonder beschadigingen !

De dienst aangeboden is netjes, snel en efficiënt.

Platte band

Dit lossen wij zo op. In het beste geval herstellen wij u band definitief ter plaatse en anders monteren we u reservewiel. Mogelijkheid om u tot de dicht – bijzijnde garage te brengen.

Onze sleep diensten

Slepen van autos / jeep / bestelwagens

We bieden onze diensten aan bedrijven als particulieren voor met slepen van een auto of een bestelwagen u een snelle en veilige interventie aan competitieve prijzen.

Takelen van Motos / Scooters

SOS Support Depannage ondersteunt U bij het takelen van uw 2-wielers in België. Onze takelwagen is volledig uitgerust om uw 2-wieler op een veilige manier te vervoeren. Wij garanderen u een transport in de best mogelijke condities.
agsdi-hand-leaf

U wrak afhalen

Sos Support Dépannage verzekert u 24u/24 en 7d/7 de afhaling van u wrak en dit zonder kosten, helemaal gratis.
Je hoeft juist te bellen naar het nr +32 483 655 332 of mailen naar contact@sossupportdepannage.be

Technische auto keuring

U heeft geen tijd om naar de keuring te gaan of u beschikt niet over een nummerplaat voor de een of andere reden. Dan brengen wij u voertuig naar de keuring en zo nodig klaarmaken van het voertuig voor keuring.
s

Afhaal voertuigen inbeslagname met zz platen (garageplaten) of met takelwagen

U wagen is door een takeldienst afgehaald in opdracht van de politie wegens bv geen geldige Verzekering dan kan U ons depannage diensten inschakelen. Onze team gaat U begeleiden van de administratie tot u wagen terug in orde is om in het verkeer gebracht te worden.

In heel België & internationaal

Sos Support Depannage is gespecialiseerd in het takelen en slepen van voertuigen in heel belgie en ook in buitenland. We zijn 24u/24 & 7d/7 bereikbaar.

Ons contacteren

15 + 13 =

Ons adres

Brusselsesteenweg 169 b
Lebbeke 9280
België

GSM: +32 483 65 53 32

Web: https://sossupportdepannage.be

vel, venenatis ut elit. libero ultricies non luctus lectus id